Pål Alexander Lea er manuellterapeut med erfaring fra sykehus, smerteskole/ -klinikk og hospice arbeid. Han behandler primært pasienter med muskel/skjelettplager, særlig i ryggsøylen. Pål jobber også som høgskolelektor ved Fysioterapeututdanningen/HiB.

Send mail til Pål: lea@vagenmt.no
 
 
 
 
Asta-May Flekke er manuellterapeut med erfaring fra sykehus og privat praksis. Hun jobber for tiden spesielt med skulder, nakke og kjeveproblematikk. I tillegg jobber hun både med barn og voksne med generelle muskel/ skjelettplager.

Send mail til Asta-May: flekke@vagenmt.no
 
 
 
 
Hilde Bratlie er Manuellterapeut med erfaring fra sykehus, rehabilitering og privat praksis. Hilde behandler primært pasienter med muskel/skjelettplager, spesielt ryggsøylen.

Send mail til Hilde: bratlie@vagenmt.no
 
 
 
 
Tore Holstad er Spesialist i Klinisk Ortopedisk Medisin og har lang erfaring med diagnostisering og behandling av muskel- / skjelettlidelser.
 
 
 
 
Åshild Wergeland
Telefon: 46 53 72 97

Åshild er utdannet fysioterapeut, har videreutdannelse innen kognitiv terapi og tar videreutdannelse i psykomotorisk fysioterapi. Hun har erfaring fra institutt, Frisklivssentral og kommune. Hun behandler primært pasienter med smerter i muskel- og skjelettsystemet, og spesielt pasienter som sliter med hodepine/migrene, generell anspenthet og tretthet.

- Video om psykomotorisk fysioterapi
- Pasientbrosjyre
- Forskning
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 -

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

_